Tentoonstelling 2022

Jubileumshow Zang& Kleur groot succes!

Afgelopen November stonden er in een geweldig mooi aangeklede Camp meer dan 200 wedstrijdvogels opgesteld. Een gigantische volière op het podium en diverse biotoop volières en vitrines waarin de vogels zich op hun mooist konden tonen.

Tijdens de opening op donderdagavond werden diverse jubilarissen in het zonnetje gezet. Speldjes werden uitgereikt aan G.de Kruif, 25 jaar lid R. v/d  Vliert, 25 jaar lid  H. Meerbeek, 40jaar lid  T. Helms, 50jaar lid  E. Barten 60 jaar lid.(vanaf de oprichting). Dhr. M. Budding, 40 jaar lid kon vanwege ziekte niet aanwezig zijn.

Het bestuur kijkt terug op een mooie show waar veel mensen uit Woudenberg en omgeving op af kwamen om van de vogels en entourage te genieten. Op vrijdag kwamen er meer dan 230 basisschool leerlingen langs om kennis te maken met vogels in het algemeen en het houden en verzorgen van de diverse soorten die te zien waren op de show.

Bij de wedstrijdvogels die donderdag gekeurd werden door keurmeesters van de Nederlandse bond van vogelliefhebbers, werd kampioen bij de jeugd Jacco Huisman met een grasparkiet en bij de senioren Gerard v/d Ven met een postuur kanarie.